Total number of publications: 10
2018
-
Čerstvé džusy a smoothies – sledování výskytu legislativou neregulovaných významných patogenů bakteriálního, virového a parazitárního původu
Výživa a potraviny, year: 2018, volume: 2018, edition: 5
-
Foodborne Bacterial, Viral, and Protozoan Pathogens in Field and Market Strawberries and Environment of Strawberry Farms
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, year: 2018, volume: 83, edition: 12, DOI
-
Occurrence of selected viral, bacterial and protozoan pathogens in fresh juices and smoothies in Prague, Czech Republic
Food Control, year: 2018, volume: 93, edition: November 2018, DOI
2017
-
Detection and Quantification of Listeria monocytogenes in Ready-to-eat Vegetables, Frozen Vegetables and Sprouts Examined by Culture Methods and Real-time PCR
Journal of Food and Nutrition Research, year: 2017, volume: 5/2017, edition: 11, DOI
-
Epidemiology of intramammary infections with Staphylococcus aureus and mastitis streptococci in a dairy cattle herd with a history of recurrent clinical mastitis
Polish Journal of Veterinary Sciences, year: 2017, DOI
-
Sledování mikrobiálních rizik spojených s konzumací zeleniny a bylin z farem a tržní sítě
Year: 2017, type: Conference abstract
-
Zelenina a bylinky z farem a tržní sítě jako zdroj bakteriální kontaminace?
Year: 2017, type: Conference abstract
2016
-
Biofilmy v mäsovom priemysle a indukcia tvorby biofilmu sub-letálnymi koncentráciami troch sledovaných dezinfekčných látok
Year: 2016, type: Conference abstract
-
Vliv subletálních koncentrací dezinfekčních látek na tvorbu biofilmu v prostředí masného průmyslu
Year: 2016, type: Conference abstract
2015
-
Využití real-time PCR pro detekci Yersinia enterocolitica ve vzorcích rostlinného původu
Year: 2015, type: Conference abstract