Grilování děkanů posunuto na 26. září

V důsledku povodňové krizové situace a posunutí začátku výuky jsme posunuli o týden také Grilování děkanů.

20. 9. 2024

Nový akademický rok startuje na Masarykově univerzitě kvůli bezprecedentní povodňové situaci s týdenním odložením výuky, o každoroční setkání s vedením kampusových fakult však studenti nepřijdou. Grilování děkanů se uskuteční rovněž o týden později, namísto plánovaného 19. září se sejdeme ve čtvrtek 26. září.

Grilování děkanů je příležitostí vstoupit do nového ročníku v uvolněné náladě, kterou ve venkovních prostorách bohunického kampusu zčásti zajišťují sami studenti – připravena bude reprodukovaná muzika, volnočasové sportovní aktivity a občerstvení nejen z grilu za zvýhodněné ceny. Ke kampusovým fakultám – lékařské, přírodovědecké a fakultě sportovních studií – se přitom v posledních letech přidává také fakulta farmaceutická.

Už v průběhu týdne bude připravena kampusová hra Hledání děkanů, která účastníky seznámí nejen s děkany, ale i s areálem kampusu. Ti, kdo se skrze sérii otázek zdárně prokoušou až na konec trasy a rozluští tajenku, budou zařazeni do slosování o ceny. Grilování děkanů je zároveň příležitostí poznat děkany jednotlivých fakult blíž a třeba se zeptat i na věci, na které by jinak nemusela být odvaha – své otázky na děkana kterékoliv zapojené fakulty můžete pokládat prostřednictvím formuláře na tomto odkaze.

Aktuální dění sleduj na:

Facebook Instagram

Bez popisku

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.